ΕΛΙΑ

Το κλαδί ελιάς συμβολίζει τη νίκη. Την προστασία και τη γονιμότητα. Συμβολίζει την ειρήνη. Η ελιά είναι ο πιο όμορφος καρπός της ελληνικής φύσης. Αυτός που μας δίνει ζωή.Είναι συνδεδεμένο με την ιστορία του τόπου μας και παραδοσιακά φοριόταν από τις νύφες, όχι μόνο στην αρχαία Ελλάδα αλλά και όλων των μεσογειακών χωρών.

Για αυτό το λόγο, το θέμα αυτό το επιλέγουν ζευγάρια που ζουν στο εξωτερικό και τους φέρνει μνήμες από την πατρίδα τους.
Αλλά και όχι μόνο. Ακόμα και Ξένοι τουρίστες που επέλεξαν την Ελλάδα για να κάνουν τον γάμο τους.

Ένα φύλλο ελιάς σχεδιασμένο σε μια πρόσκληση ή ένα φυσικό σε  μια μπομπονιέρα, στη λαμπάδα ακόμα  και το βιβλίο ευχών του γάμου, δημιουργούν ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα υλικά
ιδέες και προτάσεις

VINTAGE

Τα δαντελένια σεμεδάκια της γιαγιάς ,τα παλιά σερβίτσια από την προίκα της μαμάς, τα παλιά κρύσταλλα και πορσελάνες, παλιά έπιπλα… Όλα αντικείμενα μιας άλλης εποχής, που μπορούν όμως να συνθέσουν ένα τέλειο Vintage αποτέλεσμα.
Τα νοσταλγικά χρόνια, έρχονται πάλι στην επιφάνεια. Το μυαλό μας τρέχει πίσω στην ανέμελη παιδική μας ηλικία. Τότε που κάθε αντικείμενο είχε αξία και ποτέ δεν πετούσαμε τίποτα.Τα παλιά ρούχα, αυτά που είναι καταχωνιασμένα μέσα σε μια παλιά βαλίτσα, είναι ώρα να βγουν και να αεριστούν. Τα παλιά σεμεδάκια και οι δαντέλες, βγαίνουν και αυτές από τα μπαούλα.

Συνδέστε όμορφα, με κάθε λεπτομέρεια, που θα κάνουν τα υφάσματα, τα αντικείμενα, τις προσκλήσεις και τις  μπομπονιέρες να βγάζουν συναισθήματα από μια vintage εποχή, βγάζοντας μια μαγική εικόνα στους καλεσμένους σας

Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα υλικά ιδέες και προτάσεις

ΠΑΡΙΣΙ

Παρίσι ….. Η πόλη του φωτός και του έρωτα. Το όνομα της πόλης είναι  συνώνυμο με κάτι μαγικό. Και ποιος δεν θα ερωτευόταν σε ένα τέτοιο μέρος! Πόλη καλλιτεχνική. Ο Paul Gouguin, γεννήθηκε στο Παρίσι. Ο Cloude Monet, γεννήθηκε στο Παρίσι. Δεν θα μπορούσε κανείς να διαλέξει καλύτερο μέρος για να κάνει το γάμο του, τόσο ρομαντικά. Τι και αν δεν μπορούμε να πάμε στην πραγματικότητα. Μεταφερόμαστε με τρόπο μαγικό και το  μεταφορικό μέσο; H φαντασία μας. Συνοδηγός η δημιουργικότητα με θέα το όνειρο.

Έτσι και στην ταινία: ″Μεσάνυχτα στο Παρίσι″ .Ένας Αμερικανός σεναριογράφος, λάτρης της ρομαντικής και μποέμικης ζωής, επισκέπτεται με την πραγματίστρια γυναίκα του, το Παρίσι. Ένα βράδυ,’ όταν το ρολόι χτύπησε μεσάνυχτα, θα βρεθεί ξαφνικά πίσω στην Μπελ Εποκ. Ένα βράδυ,’ όταν το ρολόι χτύπησε μεσάνυχτα, θα βρεθούμε και εμείς εκεί………

Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα υλικά
ιδέες και προτάσεις

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Καλοκαίρι. Μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου. Ήλιος, θάλασσα, νησιά και απέραντο γαλάζιο.Αν ο γάμος σας είναι καλοκαιρινός, χρησιμοποιήστε χρώματα της άμμου. Ένα τέτοιο στοιχείο είναι και η λινάτσα. Χρησιμοποιήστε σε ένα μεγάλος μέρος της διακόσμηση σας και δώστε καλοκαιρινό στυλ με πέτρες, κοχύλια, αστερίες και αμέσως το τραπέζι σας, μύρισε θάλασσα. Χρησιμοποιήστε λευκά τραπεζομάντηλα, για να θυμίζουν το λευκό των νησιών και δώστε και μια γαλάζια πινελιά για να θυμίζει το γαλάζιο του ουρανού μας.

Ένα άλλος ωραίος συνδυασμός, είναι το λευκό και το χρυσό. Δεν χρειάζεται υπερβολή στο χρυσό. Σε μια λευκή πρόσκληση για παράδειγμα, μπορούν να είναι χρυσά τα γράμματα.
Πολύ είναι οι ξένοι Τουρίστες που έρχονται να κάνουν τον γάμο τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Ελληνικά νησιά μας. Είναι λογικό, γιατί σαν την Ελληνική θάλασσα δεν υπάρχει πουθενά……
Εκμεταλλευτείτε το ..

Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα υλικά
ιδέες και προτάσεις